Ecologisch gelooide duurzame koeienhuiden

Bij Koeienhuidkopen.nl kun je terecht voor een écht ecologische en duurzame koeienhuiden. Een kwaliteitsproduct dat op de meest diervriendelijke manier wordt verkregen en tegelijkertijd ook nog eens ecologisch wordt geproduceerd. De vachten van Koeienhuidkopen.nl zijn ecologisch gelooid, dit betekent dat onze huiden biologisch afbreekbaar zijn en met liefde voor dier, milieu en mens verwerkt worden. Bij dit proces worden er dus geen zware chemicaliën of giftige stoffen gebruikt tijdens de productie. Daarnaast voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij keuren de koeienhuiden voor verkoop, daardoor voldoet de koeienhuid die u ontvangt aan hoge kwaliteitsnormen. Voor echte ecologische koeienhuiden moet je dus bij Koeienhuidkopen.nl zijn.

Blij koe garantie

Koeienhuidkopen.nl biedt hiernaast de “Blij koe garantie” aan haar klanten. De “Blij koe garantie” houdt in dat de koeien genoeg ruimte hebben gekregen om te kunnen grazen en daardoor een fijn leven hebben gehad.  Daarnaast garanderen wij ook dat Koeienhuidkopen.nl alleen gebruik maakt van restproducten uit de melk -en voedselindustrie om onze eindproducten te produceren, u ontvangt dus een duurzaam product wanneer u bij Koeienhuidkopen.nl bestelt. Alle koeienhuiden die in onze webshop te koop zijn, krijgen dus een tweede functie. De koeien worden nooit gehouden voor enkel hun vacht of huid. U kunt dus met een gerust hart een koeienhuid kleed bestellen op Koeienhuidkopen.nl. De huiden zijn in vele verschillende kleuren en patronen te bestellen. Koeienhuidkopen.nl verkoopt bijvoorbeeld kleine koeienhuiden, XL koeienhuiden maar ook speciale patchwork vloerkleden gemaakt van 100% echt leer. Op zoek naar een uniek exemplaar? Neemt u dan eens een kijkje tussen onze grijze, tricolore en Champagne koeienhuiden!

Liefde voor dieren

De eigenaar van Koeienhuidkopen.nl, Lennart Holtkamp, is opgegroeid tussen de dieren. Als zoon van 2 dierenartsen is hij grootgebracht met het idee dat een dier met respect behandeld moet worden. Liefde voor dieren stond in huis dus centraal. Daarnaast is Lennart van kleins af aan al geïnteresseerd in de werking van de natuur en het behoud van de natuur. Koeienhuidkopen.nl is voortgekomen uit Lennart’s deze voorliefde voor dieren en interesse in behoud van de natuur. Lennart heeft de overtuiging dat alles in de natuur een tweede leven verdient. Dit maakt hij tegenwoordig waar met het ‘redden’ van de koeienhuiden uit de melk -en voedselindustrie. De koeien worden nooit gehouden voor hun vacht, het is een restproduct uit de melk -en voedselindustrie, de koeienhuiden die normaal weg zouden worden gegooid geeft hij nu een tweede functie. Dit maakt de koeienhuiden van Koeienhuidkopen.nl een heel duurzaam product.