Snelle verzending en niet goed geld terug garantie. Bij Koeienhuidkopen.nl maken wij het uw graag zo gemakkelijk mogelijk. Alle bestellingen worden daarom in 1-2 werkdagen naar u verzonden. Bestellingen voor 16.00 uur zijn in veel gevallen al de volgende bezorgdag bij u in huis.

Bij Koeienhuidkopen.nl is de verzending altijd gratis! (dit geldt voor alle leveringen binnen Nederland en voor alle leveringen in België).

Nadat je een bestelling bij Koeienhuidkopen.nl hebt geplaatst en de betaling is afgerond, ontvang je een bevestigingsmail van je bestelling. Bij Koeienhuidkopen.nl kan je veilig betalen met de volgende betaalmethoden: IDEAL, Bancontact/Mistercash, PayPal, Afterpay, Maestro, Visa, VVV cadeaukaart en met een overboeking.

U heeft iets besteld en u bent niet helemaal tevreden over het product?
Geen probleem! Bij Koeienhuidkopen.nl bieden we een ‘niet-goed-geld- terug garantie’.

Dit houdt in dat u te allen tijde uw product binnen 14 dagen kunt terugsturen. Dit gaat in vanaf de eerste dag dat je het artikel ontvangt. De koeienhuid dient in originele staat terug te worden gestuurd. (Let op, dit geldt alleen indien de gehele bestelling retour is ontvangen door ons).

De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

Uw retourzending kan worden verzonden naar:
Koeienhuidkopen.nl
Prinses Margrietstraat 7
5482 BL Schijndel (let op: geen antwoordnummer).

Nadat uw retourzending in goede orde door ons in ontvangen, wordt uw volledige aankoopbedrag binnen 1 week op uw rekening teruggestort. De kosten van deze transactie worden betaald door Koeienhuidkopen.nl.

Een product mag altijd geruild worden. Mocht je niet helemaal tevreden zijn of een ander schapenvacht hebben gezien die u beter bevalt dan mag het product worden geruild. Neem contact met ons op via e-mail dat je en geef hierin aan welke je graag in de plaats van je huidige artikel zou willen ontvangen. Vervolgens retourneer je je product en zorgen wij dat de vervanger naar je wordt verzonden. Eventuele prijsverschillen worden achteraf verrekend.